Brian van der Vliet

Brian van der Vliet was vroeger zelf een jongen van de straat en weet hoe het is om daar groot te worden. Uiteindelijk heeft hij zelf zijn weg gevonden en is gaan werken bij defensie en later in de beveiliging.

Beroepsmatig is hij altijd in contact geweest met jongeren, maar bij de oprichting van StraatGeluid in 2012, met zijn partner Vanessa Macias, kon hij deze jongeren bieden wat hij zelf had gemist: onvoorwaardelijke beschikbaarheid en hierdoor een sterke vertrouwensband opbouwen met deze jongeren.

Brian:
Muziek is het bindmiddel met jongeren. StraatGeluid begon destijds met het geven van hiphoplessen. Nu is StraatGeluid het merk dat staat voor jongeren op de eerste plek, praten mèt hen in plaats van óver hen. Samen met onze 12 medewerkers, tal van ervaringsdeskundigen en natuurlijk onze jongeren zelf zie ik graag dat kennis van en over jongeren breed wordt gedeeld, ten behoeve van hun ontwikkeling. StraatGeluid is inmiddels groter dan mij en Vanessa, daar ben ik trots op. Jouw geluid, mijn geluid, StraatGeluid, want ik hoor je!