Over Deskundig In Jeugdhulp

Bij de ontwikkeling, het opgroeien en het opvoeden van kinderen zijn heel veel mensen betrokken. Natuurlijk ouders, gezinsleden, familie en mensen uit het sociale netwerk rond het kind en ook professionals. Al deze professionals hebben specifieke kennis en ervaring die zij inzetten in hun dagelijks werk. Soms kunnen zij kennis van anderen gebruiken.

We hebben een platform te gecreëerd voor al die professionals als het gaat om het delen van kennis en met elkaar te leren. Parlan Jeugdhulp verzorgt dit kennisplatform en betrekt andere partijen om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen realiseren. Het werkgebied van Deskundig in Jeugdhulp is hoofdzakelijk Noord Holland.

Traingen en workshops aanbieden via DeskundigInJeugdhulp
Jeugdhulporganisaties, scholen, kinderopvang organisaties en lokale teams van gemeenten kunnen de site gebruiken om een workshop of training die zij organiseren onder de aandacht te brengen. Dat moeten trainingen en workshops zijn voor professionals. Dus niet voor kinderen, jongeren en ouders.
De site is geen platform voor trainings-  of organisatiebureau’s.
Ook is er bij verschillende activiteiten (beperkte) ruimte voor studenten. 

RegisterpuntenOp Deskundig in Jeugdhulp staan trainingen waar professionals die met jeugd werken zich kunnen aanmelden voor deze trainingen. Bij veel trainingen kun je registerpunten verdienen voor het SKJ. Het aantal punten staat bij de betreffende training.

Voor meer informatie zie verder bij ‘Inschrijven gaat zo’.

Kosten
Vaak wordt er binnen organisaties gewerkt met een centraal en/of een persoonlijk opleidingsbudget. Overleg met jouw leidinggevende hoe dit bij jullie geregeld is en of een training vergoed kan worden.

Gebruikmaken van Deskundig In Jeugdhulp
Jeugdhulporganisaties, kinderopvangorganisaties, scholen, lokale teams van gemeenten en overige professionals zijn van harte uitgenodigd om eigen trainingen en workshops via de site aan te bieden.

Je kunt je wensen aan workshops of trainingen over een bepaald onderwerp aan ons kenbaar maken. We gaan dan op zoek naar professionals die een workshop of training rond het door jou aangegeven thema kunnen organiseren. Wil je de expertise die bij jou of jouw organisatie beschikbaar is delen via Deskundig In Jeugdhulp of heb je een tip voor een workshop of training? Vul dan het contactformulier in.

Blijf op de hoogte. Volgens ons op twitter.com/DeskundigInJH en LinkedIn