Inschrijven gaat zo

Klik op Aanbod en je krijgt een overzicht van alle trainingen en workshops ingedeeld in de thema’s Gezin, Jeugd, Cultuur, Veilig en Beroep. Klik op de titel en je krijgt gedetailleerde informatie. 

Bij elke training of workshop staat rechts onderaan de knop ‘aanmelden’. 
Vul het aanmeldingsformulier in en verstuur het. 
Je ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging van je aanmelding. 
 

Let op: de ontvangstbevestiging geeft geen recht op een plaats in de training of workshop. Daarover ontvang je ruim op tijd bericht. 

Hoe gaat het verder nadat ik me heb ingeschreven?
Zodra op grond van het aantal aanmeldingen is besloten dat de training of workshop definitief doorgaat, ontvang je bericht. Als er kosten aan de training of workshop zijn verbonden, staat in het bericht vermeld wat de kosten zijn en hoe je die kunt betalen. Na ontvangst van je betaling ben je ingeschreven. Je ontvang uiterlijk 2 weken voor de workshop of de eerste bijeenkomst van de training een definitieve bevestiging. 

Wat is een voorintekening?
Dit betekent dat de datum van een training nog niet bekend is. Deze wordt vastgesteld als er voldoende aanmeldingen zijn. Je wordt hiervan via email op de hoogte gesteld. Mocht je op de vastgestelde datum niet in de gelegenheid deel te nemen, kun je dat binnen een week reageren op de door jou ontvangen email. Je aanmelding wordt dan kosteloos geannuleerd. Schrijf je dus altijd in als je interesse hebt in een training of workshop!

Wie bepaalt of ik mag deelnemen?
Vooraf is bepaald hoeveel personen aan een training of workshop kunnen deelnemen. Plaatsen worden verdeeld op volgorde van aanmelding, tenzij anders is aangegeven.

Wanneer is mijn deelname zeker?
Zodra wij op grond van het aantal aanmeldingen besluiten om de aangeboden training of workshop definitief te gaan uitvoeren, Als er kosten aan de training of workshop zijn verbonden, staat in het bericht vermeld wat de kosten zijn en hoe je die kunt betalen. Na ontvangst van je betaling ben je ingeschreven.
Deze voorwaarde geldt niet als het een gratis workshop of training betreft.

Hoe meld ik me af voor een training of workshop?
Neem contact op met Lissy van ’t Voort (06 11 04 04 02) of stuur haar een bericht. Kosteloos annuleren is mogelijk tot het moment dat deelname definitief is bevestigd. Het komt tot onze spijt regelmatig voor dat deelnemers die zich hebben aangemeld voor een training, zich op het laatste moment afmelden voor een training of workshop. Ook gebeurt het geregeld dat deelnemers niet verschijnen zonder afbericht. Helaas zijn wij genoodzaakt om in deze gevallen toch de kosten te berekenen voor de training. Als een training of workshop onverhoopt niet door kan gaan wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Wat is de reservelijst?
Wanneer je je aanmeldt voor een training, kun je het bericht krijgen dat je op de reservelijst staat. Wanneer iemand zich afmeldt voor een training, informeren wij degene die bovenaan op de reservelijst staat zodat diegene toch kan deelnemen. Inschrijvingen op de reservelijst worden niet bewaard voor volgende trainingen. Wanneer een training weer wordt aangeboden, moet u zich opnieuw aanmelden. Dit kun je doen door de website in de gaten te houden of door ons te volgen op Twitter en LinkedIn.

Ik heb me ingeschreven, maar hoor niets terug?
Mogelijk zijn de berichten in je spambox terecht gekomen. Check die eerste even. Neem anders contact op met Lissy van ’t Voort (06 11 04 04 02) of stuur haar een bericht.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Wanneer u zich aanmeldt voor een training of workshop, geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens in ons aanmeldingssysteem. De gegevens worden bewaard tot maximaal een jaar na de laatste trainingsdatum.

Blijf op de hoogte. Volgens ons op Twitter en LinkedIn.