Koel&Co Bijeenkomst

Begint op woensdag 15 april 2020 19:30 uur
Regio's Zuid-Kennemerland, IJmond, Regio Alkmaar, West-Friesland, Kop van Noord-Holland
Sector Lokale teams, Jeugdhulp
Functiegroep Jeugdzorgwerker
Locaties en tijden

Datum:
15 april 2020

Tijd:
19.30-21.30 uur

Locatie:
Koog aan de Zaan

Omschrijving

5 april 2020 vanaf 19.30 tot 21.30 uur is het weer zover. Dan hebben we in Koog aan de Zaan weer een bijeenkomst met 2 rondes van interessante workshops voor jeugdhulp professionals. Op de avond zelf kun je je keuze maken. Natuurlijk is er weer tijd voor onderling netwerken onder het genot van een lekker bakkie koffie of thee. De professionals zijn altijd weer zeer tevreden over de workshops die geboden worden.

Vind jij het ook interessant om jouw kennis te delen in een workshop laat me dat dan weten dan kijken we wanneer jij ingepland kunt worden om op een avond 2 x 3 kwartier een workshop te geven. Delen van jouw kennis is een grote rijkdom voor anderen. Leg de lat niet te hoog voor jezelf, trek de stoute schoenen aan en doe 't gewoon! Je kunt 't!

De workshops:

  • Gert Tharner collega bij Koel&Co en Klinisch psycholoog
    Het Lerende Brein van kinderen en jeugdigen: neuropsychologisch onderzoek en training met behulp van pc en tablet. Neuropsychologische diagnostiek bij kinderen met hieraan gekoppeld de nieuwste behandelprogramma’s.

  • Berna Meijer
    Van sexting tot loverboys, van genderfluid tot sextortion. Wat je moet weten over jongeren en seksualiteit, de uitdagingen, de aantrekkingskracht, de termen en de risico's.

  • Laura Breg Zij geeft de training Gelukskoffer en zal in deze workshop juist voor professionals hier aandacht aan bieden om werkdruk en werkgeluk in balans te houden.

  • Marjoleine van de Broek en Nyncke Coenraads van Local Hero
    Alles wat je moet weten over Local Heroes, het Maatschappelijke Diensttijd project in de Zaanstreek. Voor jongeren, talentontwikkeling, beroepsoriëntatie en maatschappelijke impact. Overigens wordt dit ook in Hollands Kroon aangeboden en in Amsterdam!

Reserveer deze datum vast in je agenda! In maart laat ik je weten welke 4 workshops er op het programma staan. Mocht je je aan willen melden, mail naar jacqueline@koelzorgt.nl Om te weten op hoeveel mensen ik kan rekenen graag vooraf even een berichtje dat je komt.
Voor meer informatie bel 06-12654329. 

Meer informatie

Deze bijeenkomst wordt geboden door:

€ 5,-

Wordt jouw training vergoed?

Vaak wordt deskundigheidsbevordering (deels) vergoed door de werkgever. Overleg met je leidinggevende of dat voor deze opleiding voor jou ook mogelijk is.

deskundiginjeugdhulp.nl

Een kennisplatform door Parlan en verschillende ketenpartners

Correspondentieadres:

Van der Lijnstraat 9
1817 EH  Alkmaar

06 11 04 04 02

DeskundigInJeugdhulp@outlook.com 

 

 

 

 

Deel deze pagina