Beroepsstandaard Jeugd- en Gezinsprofessional Verdieping

Begint op maandag 7 september 2020 13:00 uur
Regio's Zuid-Kennemerland, IJmond, Regio Alkmaar, West-Friesland, Kop van Noord-Holland
Sector Lokale teams, Jeugdhulp
Functiegroep Jeugdzorgwerker
Locaties en tijden

Datum:
7 september 2020

Tijd:
13.00 uur tot 17.00 uur

Locatie:
Centraal bureau Parlan, van der Lijnstraat 9 in Alkmaar 

Omschrijving

Kan de autonome professional het beroep deskundig uitoefenen op basis van actuele kennis en gebaseerd op de beroepsstandaard?  De professional toetst regelmatig diens visie, handelen en kennis aan het professioneel en beroepsethisch oordeel van collega’s. Een zeker bewustzijn van de eigen professionaliteit is daarbij een noodzakelijk aandachtspunt.  Professional zijn vraagt een professionele houding en een professionele houding betekent dat je jezelf steeds blijft ontwikkelen als professional. De uitdaging van deze training is ook de uitdaging van de (lerende) professional: het belang zien om door middel van zelfstudie en training de eigen professionaliteit verder te ontwikkelen. Een uitdaging voor - maar ook een beroepstrots creërend voorrecht van - de professional.

De verdiepende training bestaat uit 1 dagdeel. Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers een mail met informatie ter voorbereiding. De training wordt afgesloten met een eindopdracht. Zowel de voorbereiding (e-learning) als de toets zijn verplichte onderdelen van deze training. Totale tijdinvestering: voorbereiding 4 uur, training 4 uur, toets 2 uur.

Over de trainers

Lennie Haarsma

Lennie Haarsma is maatschappelijk werker en jurist. Zij werkt sinds 2004 als ZZP’er onder de naam Haar van Haarsma en geeft veel...     Lees meer »

 

Meer informatie

De basistraining Beroepsstandaard Jeugd- en Gezinsprofessional is verplicht voor herregistratie SKJ en moet eerst gedaan worden voordat de verdiepende training Beroepsstandaard Jeugd- en Gezinsprofessional kan worden gedaan. Ook deze verdiepende training is verplicht voor herregistratie.

Rondom het Centraal Bureau van Parlan kan men niet parkeren, kijk hier naar de alternatieven.

De trainingen worden aangeboden door

 

 

€ 170,-
Parlan medewerkers: Je kunt met je leidinggevende bespreken of deze training (deels) betaald kan worden uit het (de-)centraal of persoonlijk opleidingsbudget.
8 Registerpunten
SKJ

Intekenen op de reservelijst

De training zit helaas VOL. U kunt zich nog wel inschrijven op de reservelijst.
 
Wanneer iemand zich afmeldt voor een training, informeren wij degene die bovenaan op de reservelijst staat zodat diegene toch kan deelnemen. Inschrijvingen van de reservelijst worden niet bewaard voor volgende trainingen. Wanneer een training weer wordt aangeboden, moet u zich opnieuw aanmelden.
Houdt daarom de website in de gaten of volg ons op LinkedIn

Wordt jouw training vergoed?

Vaak wordt deskundigheidsbevordering (deels) vergoed door de werkgever. Overleg met je leidinggevende of dat voor deze opleiding voor jou ook mogelijk is.

deskundiginjeugdhulp.nl

Een kennisplatform door Parlan en verschillende ketenpartners

Correspondentieadres:

Van der Lijnstraat 9
1817 EH  Alkmaar

06 11 04 04 02

DeskundigInJeugdhulp@outlook.com 

 

 

 

 

Deel deze pagina