Themabijeenkomst voor netwerkpleegouders van Parlan

De pleegouderraad van Parlan organiseert op 23 met een themabijeenkomst speciaal gericht op netwerkpleegouders. Een kind hoort thuis, als dat niet gaat, zo dicht mogelijk bij huis. Netwerkpleegzorg is dan een heel mooie oplossing, maar kan ook heel ingewikkeld zijn.

Familie- of vriendschapsbanden veranderen, rollen verplaatsen, loyaliteit spelen een rol, vertrouwen kan beschadigd zijn... Onze gastspreekster Martine Meester is gedragswetenschapper en relationeel gezinstherapeut bij Parlan en zal op deze avond toelichting geven over deze thema's, er worden tips uitgewisseld en er is desgewenst ruimte voor vragen en uitwisseling.

Deze bijeenkomst vindt wederom digitaal plaats gezien de hoge opkomst bij de digitale bijeenkomsten de afgelopen tijd. U kunt dus deelnemen vanuit huis.

Programma:
19.55 uur Digitale inloop
20.00 uur Welkom door de pleegouderraad
20.05 Start presentatie door Martine Meester
21.00 uur Ruimte voor vragen en uitwisseling ervaringen
21.30 uur Afronding

We hopen u te ontmoeten op deze avond. We kijken ernaar uit.

Hartelijke groet,
Pleegouderraad van Parlan en Pleegzorg Parlan

Let op: Bij hotmail e-mailadressen komt onze mail niet altijd aan. Als je ook een ander e-mailadres hebt, is het handig om dat door te geven. 


Aankomende trainingen

02 oktober 2023 ...
€679 33,5
Beroep
Beschermjassen

Terwijl je in dialoog bent met de ander is het makkelijk om zwart wit te denken. Beschermjassen inspireert…

bekijk deze training
02 oktober 2023 ...
€170 6,5
Jeugd
De geit en zijn vriendjes

Hoe communiceer jij als professional gemakkelijker met kinderen, een gezin, ouders of systeem? In antwoord op deze vraag…

bekijk deze training