Beschermjassen

Terwijl je in dialoog bent met de ander is het makkelijk om zwart wit te denken. Beschermjassen inspireert om juist het grijze gebied op te zoeken. Want in het grijze gebied vind jij jouw creatieve kracht! 

Bij elk gesprek dat we voeren, zowel privé als op ons werk, nemen we onze eigen culturele bagage mee. Deze bagage bestaat uit perspectieven, inzichten en ervaringen die we tijdens ons leven hebben mee gekregen. Dat zorgt ervoor dat we onszelf niet altijd volledig openstellen. Vaak blijven we denken en oordelen vanuit onze eigen context. We horen daardoor niet de oplossingen die verborgen liggen in de verhalen van anderen. 

Door de driedaagse training Beschermjassen krijg jij een bewustere verbinding met jezelf. Jij verkent jouw grenzen, kwetsbaarheden en familieverleden. Tijdens deze verkenningstocht leer jij jezelf open te stellen en van perspectief te wisselen in een dialoog. Dit inspireert en leidt tot creatieve oplossingen zowel in privé- als in werksituaties. 

De vorige training heeft van de deelnemers gemiddeld een 8,8 gekregen! 

Wat kunt u verwachten na inschrijving?  

Uw inschrijving wordt doorgegeven aan de trainer, die de facturatie zal verzorgen.  

Deze training wordt aangeboden door:  

Over de trainer

Shaddy Mirza

Shaddy Mirza biedt de basistraining beschermjassen via zijn website www.inspiratiecreatie. nl. De training ‘train de trainer beschermjassen’ heeft hij gevolgd bij de docenten Kitlyn Tjin…

Lees meer »

Aankomende trainingen

02 oktober 2023 ...
€679 33,5
Beroep
Beschermjassen

Terwijl je in dialoog bent met de ander is het makkelijk om zwart wit te denken. Beschermjassen inspireert…

bekijk deze training
02 oktober 2023 ...
€170 6,5
Jeugd
De geit en zijn vriendjes

Hoe communiceer jij als professional gemakkelijker met kinderen, een gezin, ouders of systeem? In antwoord op deze vraag…

bekijk deze training