Beschermjassen

Terwijl je in dialoog bent met de ander is het makkelijk om zwart wit te denken. Beschermjassen inspireert om juist het grijze gebied op te zoeken. Want in het grijze gebied vind jij jouw creatieve kracht! 

Bij elk gesprek dat we voeren, zowel privé als op ons werk, nemen we onze eigen culturele bagage mee. Deze bagage bestaat uit perspectieven, inzichten en ervaringen die we tijdens ons leven hebben mee gekregen. Dat zorgt ervoor dat we onszelf niet altijd volledig openstellen. Vaak blijven we denken en oordelen vanuit onze eigen context. We horen daardoor niet de oplossingen die verborgen liggen in de verhalen van anderen. 

Door de driedaagse training Beschermjassen krijg jij een bewustere verbinding met jezelf. Jij verkent jouw grenzen, kwetsbaarheden en familieverleden. Tijdens deze verkenningstocht leer jij jezelf open te stellen en van perspectief te wisselen in een dialoog. Dit inspireert en leidt tot creatieve oplossingen zowel in privé- als in werksituaties. 

De vorige training heeft van de deelnemers gemiddeld een 8,8 gekregen! 

Wat kunt u verwachten na inschrijving?  

Uw inschrijving wordt doorgegeven aan de trainer, die de facturatie zal verzorgen.  

Deze training wordt aangeboden door:  

Over de trainer

Shaddy Mirza

Shaddy Mirza biedt de basistraining beschermjassen via zijn website www.inspiratiecreatie. nl. De training ‘train de trainer beschermjassen’ heeft hij gevolgd bij de docenten Kitlyn Tjin…

Lees meer »

Aankomende trainingen

05 oktober 2021 ...
€329 0
Cultuur
Straatcultuur

In de praktijk kan je als professional in aanraking komen met jongeren die criminele activiteiten verrichten en/of op…

bekijk deze training
11 oktober 2021 ...
€199 10
Jeugd
Mediawijsheid – (ben jij Digibe(e)t-er)

De meesten van ons zijn aardig op de hoogte of denken dat ze aardig op de hoogte zijn…

bekijk deze training
11 oktober 2021 ...
€399 22
Jeugd GGZ
Meldcode; huiselijk geweld en signaleren kindermishandeling

Vanaf 1 januari 2019 wordt er verplicht gewerkt met de ‘’Verbeterde Meldcode’’. De wet Meldcode geldt voor verschillende…

bekijk deze training