Beroepsstandaard Jeugd- en Gezinsprofessional verdieping

Kan de autonome professional het beroep deskundig uitoefenen op basis van actuele kennis en gebaseerd op de beroepsstandaard?  De professional toetst regelmatig diens visie, handelen en kennis aan het professioneel en beroepsethisch oordeel van collega’s. Een zeker bewustzijn van de eigen professionaliteit is daarbij een noodzakelijk aandachtspunt.  Professional zijn vraagt een professionele houding en een professionele houding betekent dat je jezelf steeds blijft ontwikkelen als professional. De uitdaging van deze training is ook de uitdaging van de (lerende) professional: het belang zien om door middel van zelfstudie en training de eigen professionaliteit verder te ontwikkelen. Een uitdaging voor - maar ook een beroepstrots creërend voorrecht van - de professional.

De verdiepende training bestaat uit 1 dagdeel. Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers een mail met informatie ter voorbereiding. De training wordt afgesloten met een eindopdracht. Zowel de voorbereiding (e-learning) als de toets zijn verplichte onderdelen van deze training. Totale tijdinvestering: voorbereiding 4 uur, training 4 uur, toets 2 uur.

De training wordt aangeboden door:


Aankomende trainingen

02 oktober 2023 ...
€679 33,5
Beroep
Beschermjassen

Terwijl je in dialoog bent met de ander is het makkelijk om zwart wit te denken. Beschermjassen inspireert…

bekijk deze training
02 oktober 2023 ...
€170 6,5
Jeugd
De geit en zijn vriendjes

Hoe communiceer jij als professional gemakkelijker met kinderen, een gezin, ouders of systeem? In antwoord op deze vraag…

bekijk deze training